Thursday, July 9, 2009

HaRi SiLiH BerGaNti..


Buat pertama-tamanya aku mula nak menulis di blog kepunyaanku ini.. aku bukan tak berminat nak mengarang cuma risau jugak takot kengkawan ku geli hati bila baca.. kalo nak ikotkan banyak masa yang ada tp aku pun taktau kat mana masa aku tu hilang.. aku teringin jgk nak hias blog ni dgn madah2 pujangga mcm blog kwn2 yg lain.. alkisah nak dicerita hari silih berganti.. minggu berganti bulan.. akhirnya tamatlah sudah tempoh bersenang lenang ku.. bermulalah episod mencari buku dan bahan2 utk ditela'ah (ketaq2 kepala bak kata org tertentu).. dan bermulalah lembaran baru dlm hidupku(cewah suspen ja ayat).. Tugas mendidik ni amatla mencabar tambahan pulak sem ni aku diamanahkan utk 'memoralkan' seorang student istimewa yg aku rasa dah cukup bermoral.. tp demi tugas ku relakan jua aaww tak kuasa mak (dlm intonasi yg betol).. harap2 aku akan dapat menjalankan tugas dgn jayanya di samping menimba (membesen pn ok) ilmu yang berharga dr student istimewa ku itu.. wait n c la nanti aku akan canangkan pd semua..

1 comment:

  1. geli hati xpa..lagi best..jangan geli geleman sudoh

    ReplyDelete